CARRIER NEXTGEN II párátlanító 20l/nap

-10%
CARRIER NEXTGEN II párátlanító 20l/nap
Nettó 104 460 Ft+áfa

Bruttó 132 664 Ft

Nettó 94 014 Ft+áfa

Bruttó 119 398 Ft

Kezdete: 2021.05.07   A készlet erejéig!
CARRIER NEXTGEN II párátlanító 20l/nap

Intelligens és hatékony párátlanító sorozatunk.
Kétféle változatban kapható, akár napi 20 liter vizet képes eltávolítani.
Részletek
Tulajdonságok
Új, környezetbarát R290 hűtőközeg.

Kétféle típusban kapható:
Α. Párátlanító kapacitás akár 16L / nap
Β. Párátlanító kapacitás akár 20 L / nap

Aktív Wi-Fi: A beépített WiFi Stick használatával a felhasználó távolról tudja kezelni az eszközt az interneten keresztül. Ennek a szolgáltatásnak a használatához a felhasználónak telepítenie kell a mobilalkalmazásunkat, amely ingyenesen elérhető iOS és Android eszközök számára.

Relatív páratartalom nagy beállítási tartomány: 35% -tól 85% -ig, ideális körülményeket biztosítva, függetlenül attól, hogy a terület páratartalmának milyen kicsi vagy nagy.

Intelligens funkció: a páramentesítő automatikusan kiválasztja a kívánt páratartalmat, 45–55% között, a szobahőmérséklettől függően. Ez biztosítja a megfelelő páratartalom folyamatos fenntartását, kiváló levegőminőséget maximális energiamegtakarítással.

Alacsony zajszint: új generációs ES kompresszorok és új ventilátor kialakítás (centrifugális ventilátorok), amelyek alacsonyabb rezgést érnek el.

Előszűrők, amelyek felfogják és eltávolítják a levegőben lévő nagy szennyeződésrészecskéket, port és a háziállatok szőrszálait.


HEPA nagy hatékonyságú részecske szűrő: Nagyteljesítményű szűrő a levegőben lévő szilárd részecskéinek, például pornak, pollennek és más légköri szennyező anyagoknak a tárolására. Összegyűjti és felfogja még a nagyon kicsi részecskéket is, így tisztább és egészségesebb légkört biztosít Önnek és szeretteinek.

2 Működési típus: A NextGen II (16 és 20Lt) eszközöket két különálló üzemmódra tervezték: Párátlanító vagy Légtisztító (a HEPA szűrőn keresztül). Az eszközök nem működnek egyidejűleg kettős kapacitásukban, ezáltal biztosítva a zökkenőmentes teljesítményt minden típusú műveletnél és hosszabb élettartamot eredményez.

A készülék használata légtisztítóként: Ha az eszközt kizárólag légtisztítóként kívánja működtetni, kapcsolja ki a készüléket, és helyezze be a HEPA szűrőt a külön csatlakozóaljzatba. Kapcsolja be a készüléket, és nyomja meg többször a "Pure" gombot 3-szor.

Az eszköz használata párátlanítóként: Az eszköz visszatéréséhez párátlanító üzemmódba kapcsolja ki az eszközt, és távolítsa el a HEPA szűrőt. Kapcsolja be újra a készüléket, és nyomja meg a „Pure” gombot 3-szor.

Ha nem használja, tárolja a HEPA szűrőt száraz helyen. A HEPA szűrőn nem kell mosást végeznie, és többféle felhasználásra is alkalmas.

Víz szintjelző a készülék elején, hogy a felhasználó mindig tisztában legyen azzal, mennyi víz van a tartályban.

Könnyen hordozható forgó kerekekkel.

Túlcsordulásvédelem: amikor a kondenzátumtartály megtelt, a páramentesítő automatikusan kikapcsol.

Automatikus újraindítás az előző beállítások megtartásával áramkimaradás után.

Automatikus leolvasztás: Jegesedés elleni védelmi rendszer.

Megvilágított interaktív kijelző a könnyebb működéshez és a kulcsfunkciók digitális megjelenítéséhez.

Opcionálisan elérhető a vízszivattyú, amelyet kifejezetten a Carrier párátlanítókhoz terveztünk, és amely akár 10 méteres emelőképességgel is rendelkezik.
Adatok
Ajánlott szobaméret
20-40
Hűtőteljesítmény
3,5kW
Energia osztály
A+
Gyártó
Carrier
Garanciaidő év
5
Információ
A szállítási idő 1-3 nap
Cikkszám
CDF2-20Q7