Carrier Extreme 42QHG009D8SX-38QHG009D8SX oldalfali monosplit klíma 2,7 kW

Carrier Extreme 42QHG009D8SX-38QHG009D8SX oldalfali monosplit klíma 2,7 kW
Nettó 251 118 Ft+áfa

Bruttó 318 920 Ft

Carrier Extreme 42QHG009D8SX-38QHG009D8SX oldalfali monosplit klíma 2,7 kW


Energiahatékony működés A++ hűtésben, és A+++ fűtésben.
Kifinomult légtisztító rendszerrel, aktív tisztítással és tripla műveleti szűrőkkel.

Részletek

Az «X ECO» mód akár 60%-kal több energiát takarít meg egy gombnyomással

1W készenléti módban: A készülék kevesebb, mint 1W-ot fogyaszt készenléti állapotban

Elkerülő funkció, amely a felhasználótól képest más irányba tereli a levegőt

Csendes üzemmód: A beltéri egység extra alacsony zajszinten is működik, hogy tökéletes nyugalmat teremtsen otthonában

Elektromos feszültségvédelem a 168–264 V tartományban

Alvó üzemmód: Ez az üzemmód energiatakarékos és javítja az éjszakai kényelmet. A beállított hőmérséklet hűtési üzemmódban 1 ° C / óra-val növekszik, vagy fűtési üzemmódban 1 ° C / óra-val csökken az első 2 üzemóra során. Ezután az egység 5 órán keresztül megtartja az új hőmérsékletet, majd automatikusan kikapcsol!

8 ° C fűtési funkció: Ezt a funkciót a távirányítón keresztül aktiválhatja, hogy a légkondicionáló automatikusan elindítsa a fűtési módot, amikor 8 ° C alatti hőmérsékletet észlel, hogy megakadályozza a helyiség kihűlését, ha azt hosszú ideig nem használja.

Speciális korróziógátló Green Fin bevonat: A kültéri hőcserélőn lévő bevonat jobb teljesítményt biztosít és javítja a tartósságot is nehéz környezeti körülmények között(csak 9.000 és 12.000 -es modellek esetén).

Hideg levegő alacsony környezeti hőmérsékleten: Ezzel a funkcióval a kültéri egység ventilátor sebessége a kondenzátor hőmérsékletétől függően változhat, és a klíma normál állapotban működhet hűtés üzemmódban, még akkor is, ha a kültéri hőmérséklet -15 ° C. Ez a funkció ajánlott olyan helyzetekben, amikor hűteni kívánt hely légtere különösen magas, és télen is hűtésre van szükség.

Fűtés alacsony környezeti hőmérsékleten: élvezheti az optimális szintjét a beltéri hőmérsékletnek, még akkor is, ha a kültéri hőmérséklet -15 ° C.

Öt egységből álló légtisztító rendszer. Öt különböző szűrő erejét egyesíti a valóban tiszta és egészséges beltéri levegő érdekében:
Előszűrők, amelyek felfogják a nagy részecskéket, a port és a háziállatok szőrét.
Anionszűrő (ionizáló szűrő) Az ANION szűrő negatív ionokat szabadít fel, frissítő és regeneráló beltéri légkört biztosítva.
HEPA és hidegkatalizátor szűrők, amelyek kisebb úszó részecskéket és allergéneket fognak fel. Ugyanakkor szagtalanító hatást fejtenek ki, és segítik az illékony szerves vegyületek (VOC) és a szagok eltávolítását. A hideg katalizátor szűrő idővel nem veszíti hatékonyságát, és folyóvízzel könnyen megtisztíthatja.
A C-vitamin szűrő, antioxidáns hatásával, jótékony hatással van a bőr egészségére, mivel jelentős szerepet játszik a kollagén szintézisében, amely felelős a bőr erősségéért és rugalmasságáért. A C-vitamin szűrő számos előnnyel rendelkezik, javítja a bőr hidratációját és a bőr színárnyalatát, megvédi a bőrt a fotókárosodástól és a ráncosodástól

Automatikus leolvasztás: Ez a funkció megvédi a kültéri egységet és a párologtatót a jegesedéstől, és rendkívül alacsony környezeti hőmérsékleten fenntartja a párátlanító hatást.

Öntisztítás: megtisztítja és kiszárítja a beltéri párologtatót, megakadályozva a penész kialakulását.

Turbó üzemmód: elősegíti a kívánt hőmérséklet gyors elérését.

Follow me (kövess engem funkció): A távirányítóba épített hőmérséklet-érzékelő érzékeli a környezeti hőmérsékletet. A nagyobb kényelem érdekében az egység pontosabban beállíthatja a szobahőmérsékletet a távirányító környezetében, a nagyobb komfort érdekében.

Időzítő: Beprogramozhatja, hogy az egység a meghatározott időben működjön, a kívánt üzemmódban és hőmérsékleten.

Automatikus újraindítás, az összes korábbi beállítás megtartásával, potenciális áramkimaradás után

Öndiagnosztika és automatikus védelem: ha a készülék rendellenes működést vagy hibákat észlel, automatikusan leáll, hogy elkerülje a további problémákat. Ugyanakkor hibakódot fog mutatni a gyorsabb szerviz érdekében

Intelligens felmelegítés: télen az egység automatikusan ellenőrzi a beltéri hőcserélő hőmérsékletét, beállítva az egység indítási idejét, hogy elkerülhető legyen a hideg légáramlás.

Hűtőfolyadék-szivárgás érzékelő rendszer: hűtőfolyadék-szivárgás esetén az egység automatikusan felismeri a szivárgást és leállítja a működést, ugyanakkor figyelmeztet a megfelelő hibakóddal a beltéri egység kijelzőjén.

Eurovent tanúsítvány: Az Eurovent független európai szervezet, amely megvizsgálja, hogy a klímaberendezések teljesítménye és műszaki jellemzői megfelelnek-e az európai irányelveknek. Az Eurovent tanúsítvány biztosítja, hogy a gyártó által a terméken feltüntetett összes műszaki jellemző valós legyen.

Adatok
Cikkszám
42QHG009D8SX-38QHG009D8SX