Daikin Emura FTXJ20MS/RXJ20M oldalfali split klíma szett 2.3 kW

Daikin Emura  FTXJ20MS/RXJ20M oldalfali split klíma szett 2.3 kW

Daikin Emura FTXJ20MS/RXJ20M oldalfali split klíma szett 2.3 kW

       

      A Daikin Bluevolution termékcsalád Designos, nagy tudású Emura készüléke.
      Aki a letisztult íves formákat kedveli, annak biztosan tetszeni fog a fehér és ezüstszínben kapható Daikin Emura. A beltéri egység rendkívül karcsú és elegáns, emellett csendes, mindössze 19 dB(A) a zajnyomásszint. A terelőlapátok kikapcsolt állapotban nem látszódnak, az előlap lecsukódik a kifújó nyílás elé.
      Ez a berendezés nem csupán a kedvező A+++ energia besorolás miatt környezetbarát, de a benne lévő R32 hűtőközeg is 68%-al kisebb hatást gyakorol környezetünkre, mint az eddig ismert és ilyen szempontból legjobb R410A. Emellett a korábban szükséges töltet mennyiségét is majdnem a felére sikerült csökkenteni úgy, hogy hatékonyabb működést értek el.
      A beltéri egység nem csak rendkívül halk, de keskeny is, így az is előfordulhat, hogy Ön megfeledkezik a berendezésről. Ez fordítva viszont nem fordulhat elő, a 2 zónás intelligens szemnek és a 3D légáramnak köszönhetően a készülék figyeli az emberi jelenlétet és a tökéletes komfort érdekében változtatja a terelőlapátok állását, a ventilátor sebességét és a leadott teljesítményt. Emberi jelenlét hiányában energiatakarékos beállításra kapcsol a készülék.
      A készülékhez alaptartozék a WiFi modul, így a programozási lehetőségek rendkívül szélesek, akár IFTTT alkalmazással is össze köthetjük a készüléket, hogy az akkor kapcsoljon be/ki egy adott funkción, amikor éppen hazaérkezünk vagy elhagyjuk otthonunkat.
      Ezüst és fehér színben is az alábbi névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak: 2 / 2,5 / 3,5 / 5 kW.

      Részletek
      Energiahatékonysági osztály A+++
      Fűtőteljesítmény 2.5 kW
      Hűtőteljesítmény 2.3 kW
      SCOP (Energiahatékonyság fűtés üzemmódban) W/W 4.61
      SEER (Energiahatékonyság hűtés üzemmódban) W/W 8.73
      Szobaméret 20 m2
      Névleges légszállítás 534 m3/h
      Beltéri zajszint 56dB
      Kültéri zajszint 62 dB

       

       

       

       

      Adatok
      Cikkszám
      FTXJ20MSRXJ20M