Daikin Perfera FTXM35R/RXM35R oldalfali split klíma szett 3.4 kW

Daikin Perfera  FTXM35R/RXM35R oldalfali split klíma szett 3.4 kW

Daikin Perfera FTXM35R/RXM35R oldalfali split klíma szett 3.4 kW

       

      A Bluevolution termékcsalád professzionális modellje, a Daikin Perfera 2019-es változata. Felhasználási területeket tekintve nagyon sokoldalú készülék, szervertermek hűtéstől otthonunk professzionális klimatizálásáig minden feladatnak eleget tesz. rendkívül halk, mindössze 19 dB(a) a beltéri egység zajszintje csendes üzemmódban, ami gyakorlatilag hallásunk küszöbértéke. Természetesen R32 hűtőközeggel üzemel, így a környezetre gyakorolt hatása rendkívül alacsony.
      A beltéri egység nem csak rendkívül halk, de keskeny is, így az is előfordulhat, hogy Ön megfeledkezik a berendezésről. Ez fordítva viszont nem fordulhat elő, a 2 zónás intelligens szemnek és a 3D légáramnak köszönhetően a készülék figyeli az emberi jelenlétet és a tökéletes komfort érdekében változtatja a terelőlapátok állását, a ventilátor sebességét és a leadott teljesítményt. Emberi jelenlét hiányában energiatakarékos beállításra kapcsol a készülék.
      Teljesítmény tekintetében a Daikin Perfera kapható 1,5 (csak multi felhasználásra) / 2 / 2,5 / 3,5 / 4,2 / 5 / 6 / 7,1 kW névleges hűtőteljesítményű változatban, a tényleges teljesítményt széles körűen tudja szabályozni az inverteres technológiának köszönhetően, így egészen pici szobától a nagy helységek klimatizálására is kiváló lesz.
      Alap tartozésa a készüléknek a wifi modul, így a programozási lehetőségek kiszélesednek, akár IFTTT alkalmazással is össze köthetjük a készüléket, hogy az akkor kapcsoljon be/ki egy adott funkción, amikor éppen hazaérkezünk vagy elhagyjuk otthonunkat.
      Modbus, KNX, DIII-Net épületfelügyeletre köthető berendezés.
      Titánium apatit szűrője semlegesíti a kellemetlen szagokat, míg flash streamer légtisztítója képes megkötni a levegőben található baktériumokat és allergéneket: a készülék nem csak hőmérséklet és páratartalom szabályzásra alkalmas, de a levegőt is kiválóan tisztítja.

      Részletek
      Hűtendő terület m2-ben 16-35
      Hűtőteljesítmény 3,4 kW
      Fűtőteljesítmény 4 kW
      SEER/SCOP 8,51/5,1
      Energiaosztály "A+++"
      Beltéri egység mérete (szélxmélyxmag) 811x272x294 mm
      Kültéri egység mérete (szélxmélyxmag) 765x285x550 mm
      Beltéri egység zajszint 19-45 dB(A)
      Kültéri egység zajszint 45 dB(A)
      Beltéri egység súlya 10 kg
      Kültéri egység súlya 32 kg
      Hűtőközeg R32
      Csőméret folyadék 6 mm
      Csőméret gáz 10 mm
      Hűtő/fűtő Igen
      Adatok
      Cikkszám
      _FTXM35R_RXM35R