Gree Dark X GWH09ACC-K6DNA1F oldalfali monosplit klíma 2,7 kW

Gree Dark X GWH09ACC-K6DNA1F oldalfali monosplit klíma 2,7 kW
Nettó 240 500 Ft+áfa

Bruttó 305 435 Ft

Gree Dark X GWH09ACC-K6DNA1F oldalfali monosplit klíma 2,7 kW
Kivitel

MAGASOLDALFALI


Márka

GREE


Modell név

DARK X


Energiaosztály

A++/A+


Beltéri zajszint

42/38/35/32/30/28/26 DB(A)


Kültéri zajszint

52 DB(A)


Beltéri méret

889X294X212 MM


Szobaméret

18 M2


Csőméret

6MM/10MM


Hűtőközeg

R32


Kompresszor

INVERTER


Hűtőteljesítmény

2,7 KW


Fűtőteljesítmény

2,8 KW


Kiemelt tulajdonságok

WI-FI (2,4 GHZ) VEZÉRLÉS, COLD PLASMA SZŰRŐ, TÁVIRÁNYÍTÓBA INTEGRÁLT HŐMÉRŐ (I FEEL), 8°C-OS TEMPERÁLÁS, FŰTÉS -22°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG, H-TARIFA IGÉNYELHETŐ, KOMPRESSZOR KARTER ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS


Jótállás

3+2 ÉVRészletek

A Dark X matt sötétszürke felületkialakítása a legújabb trendeknek megfelelő modern megjelenéssel egészíti ki a már jól ismert Comfort X formatervezést. A stabil hűtési működés mellett, a téliesített felszereltségnek köszönhetően teljes értékű fűtésre is ajánlott.

OPCIONÁLISTARTOZÉKOK

Vezetékes távirányító, Kártyás kapcsoló, Központi vezérlés, Távoli felügyelet

JELLEMZŐK

HŰTÉS

2,6 – 3,5 – 5,2 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A++ energiaosztályba sorolt termék.

FŰTÉS

Jó választás lehet annak, aki nem csak hűtésre használná a berendezést, hanem fűteni is szeretne, hiszen -22°C-ig képes fűteni vele. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Dark X készülékhez nem kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve.
H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

WI-FI

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű, amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088. A Gree Dark X készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.

 

Adatok
Cikkszám
GWH09ACC-K6DNA1F_WI-FI