MHC -3 ózongenerátor

MHC -3 ózongenerátor
MHC -3 ózongenerátor
MHC -3 ózongenerátor
MHC -3 ózongenerátor
Nettó 122 642 Ft+áfa

Bruttó 155 755 Ft

MHC 3/6gr ózongáz kombi egység

Felhasználási területek: Általános lakossági, és csökkentett igénybevétellel ipari területeken.Az MHC széria technikailag megfelel az autók hatásos klima/beltér higiéniai kezelés elvégzésére. A MHC kombi gépek 2 különböző, nyitott és zárt típusú ózongenerátor cellával kivitelezettek. A helyiség légterének kezelésén túl, egyszerű átkapcsolással a víz, csövek illetve az abban elhelyezett ételek, tárgyak gyors fertőtlenítése is könnyen elvégezhető.A "Víz" rész üzemeltetésével a legmakacsabb kellemetlen klíma- és egyéb szagok kivonása is megoldottá válik, vegyszerek használata nélkül.

A üzemeltető elektronikus vezérlőben mindkét generátorhoz szükséges időzónák előre beállíthatóak.
üzemelési programok: Levegő rész 30 perc/ 1 / 1,5 / 2 óra üzemidő, és 30, 45, 60 perc szünetelési időtartam 3x ismételhető, "Víz" üzemmódban programozott 15, 30, 45 perc üzemelési ciklusok elérhetőek
Részletek

Leírás:
Technológia: Koronalemez nyitott és zárt technológia
Ventilátor: 137 m3
Üzemmódok: levegő/víz
Burkolat: fém házban
Előnyök: könnyű karbantartás, levegő és víz kezelési lehetőség, beépített vezérlés és programok, számos felhasználási lehetőség, párakompenzált teljesítmény
Időszakos alkatrész csere: Koronalemez felületi oxidációk követése, cserék 6-9000 üzemóra után.
Felhasználási területek: Általános lakossági, és csökkentett igénybevétellel ipari területeken.
Az MHC széria technikailag megfelel az autók hatásos klima/beltér higiéniai kezelés elvégzésére. A MHC kombi gépek 2 különböző, nyitott és zárt típusú ózongenerátor cellával kivitelezettek. A helyiség légterének kezelésén túl, egyszerű átkapcsolással a víz, csövek illetve az abban elhelyezett ételek, tárgyak gyors fertőtlenítése is könnyen elvégezhető. A “Víz” rész üzemeltetésével a legmakacsabb kellemetlen klíma és egyéb szagok kivonása is megoldottá válik vegyszerek használata nélkül.
Az elektronikus vezérlőben mindkét generátorhoz szükséges időzónák előre beállíthatóak.
üzemelési programok:
Levegő üzemmódban 30/60/90/120 perc üzemidő, és 30, 45, 60 perc szünetelési időtartam 3x ismételhető
Víz üzemmódban programozott 15, 30, 45 perc üzemelési ciklusok beállíthatóak,

Néhány fontos tudnivaló a szükséges ózongenerátor kiválasztásához

Az általános higiéniai, penésztelenítési és szagtalanítási munkákhoz 5 -7 PPM töménységű ózongáz koncentráció szükséges. 30m3 (10m2 alapterület) légtérhez 1gr ózongáz szükséges. Pl. 30m2 helyiséghez (3m belmagasságig) 3g/óra teljesítményű gépet kell alkalmazni, 60 m2 helységhez 6g/h a szükséges teljesítmény. Az általunk forgalmazott ózongenerátor gépek párakompenzációs kiépítettségűek, ami azt jelenti, hogy a közölt teljesítményt magasabb hőmérsékleten és páratartalom esetében is leadják. Azt szükséges figyelembe venni, hogy az ózongáz előállításánál a magasabb hőmérséklet és páratartalom nagy mértékben lecsökkenti a kívánt gázkoncentráció előállítását. A helyiségben az ózonos kezelés alatt a belső levegő mozgatása fontos. Az ózongenerátor ventilátorának teljesítménye minimum duplája kell legyen a helyiség lég m3 kapacitásánál. Nagyobb légtérrel rendelkező helységek légterének megmozgatásához külön keverőventilátorok alkalmazása javasolt.

Adatok
Ajánlott szobaméret
0-30 m²
Információ
A szállítási idő 2-3 hét
Garanciaidő év
1
Cofidis azonosító
140
Árukereső.hu Szállítási Költség
ingyenes
Cikkszám
RIVMHC_-3