MITSUBISHI MSZ/MUZ-EF25VGKW oldalfali monosplit klíma 2,5kW

MITSUBISHI-MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE-oldalfali-monosplit klíma
Nettó 323 124 Ft+áfa

Bruttó 410 367 Ft

MITSUBISHI MSZ/MUZ-EF25VGKW oldalfali monosplit klíma 2,5kW


- Dual Aird Guide: Huzatmentes kifúvást biztosít a hűtő üzemmód során. Optimális levegőelosztás a fűtő üzemmód során
- Nano-Platinum szűrő: A Nano-Platinum technológia rendkívül tiszta levegőt állít elő, hatékonyan kiszűri a helyiség levegőjében található szagokat, baktériumokat és allergéneket. A hatás a szűrő kimosása után is teljes mértékben megmarad.
- i-save funkció
- Rugalmas: Multisplit típusnál 1,5 kW-os hűtési teljesítménnyel kapható.Egyszerűen felszerelhető ajtónyílás fölé.
- Hangnyomásszint 21 dB(A) értéktől
- Heti időzítő funkcióval

Részletek
- Inverter: A kültéri egység energiatakarékos invertertechnológiával van felszerelve.
- Hyper Heating: Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a teljes fűtési teljesítmény -15 °C külső hőmérsékletig fennmaradjon, valamint hogy az üzem -25 °C külső hőmérsékletig biztosított legyen.
- Friss levegő csatlakozás:Az alapkivitelbe tartozó csatlakozón keresztül friss külső levegő juttatható a helyiségbe. A levegőmennyiség az adott berendezés névleges levegőmennyiségének akár 10 %-a is lehet. A külső levegő bevezetéséhez segédventilátor szükséges.
- visszakapcsolás áramszünet esetén: A feszültség visszakapcsolásakor a készülékek automatikusan az utolsó kiválasztott beállítással indulnak el. Ez nagyfokú üzembiztonságot biztosít.
- Hőszivattyúüzem: A hőszivattyú-funkció energiatakarékosan fűthetőek fel a helyiségek. Az alacsony hőmérsékletek mellett is magas hatásfokok gondoskodnak az alacsony energiafogyasztásról. Sok esetben a hagyományos fűtőrendszerek hőszivattyúkra cserélhetők.
- Téli szabályozás:Az integrált téli szabályzással alacsony külső hőmérséklet esetén is lehetséges a hűtési üzem. A kondenzációs nyomás stabil szinten tartásához a kültéri egység ventilátorának fordulatszáma automatikusan csökken. Ha a kültéri egység erős szélnek van kitéve, akkor tartozékként kapható szélvédő lemez felszerelése szükséges.
- Melcloud: A berendezés wifi adapterrel kiegészíthető, és a MELCloud vezérlőszoftverrel okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről távvezérelhető.
- Háromdimenziós i-see érzékelő :A 3D i-see érzékelő felismeri a szobában található emberek helyzetét, és a kiértékelt adatok alapján úgy állítja be a levegőáramlást, hogy a légmozgás a szobában lévő embereket ne érje el.
- Econo Cool: További energiamegtakarítást ér el azáltal, hogy hűtő üzemmódban a beállított hőmérsékletet automatikusan 2 °C-kal megemeli. A csökkentett hűtési teljesítmény egy speciális szellőztetési program miatt nem észlelhető.
- i-save: A be/ki-időzítő gombbal fix be- és kikapcsolási idők programozhatóak. A heti ütemező minden napra akár négy független kapcsolási pont programozását is lehetővé teszi. Az eszköz rugalmasan kapcsolható be és ki. Ezen kívül minden kapcsolási ponthoz előírt hőmérséklet is megadható. A berendezés ezáltal üzemszerűen és energiatakarékosan vezérelhető.
Az i-save funkcióval elmenthető a kívánt üzemi állapot, majd az i-save gomb megnyomásával előhívható.
- Silent: Suttogó üzemmód a különösen alacsony üzemi zajszint érdekében, pl. éjszakai üzemeltetéshez
- Be/Ki időzítő:A be/ki-időzítő gombbal fix be- és kikapcsolási idők programozhatóak.
- Készenléti hő: Fűtési üzemmódban a minimálisan beállítható hőmérséklet 10 °C. Ez gondoskodik a takarékos üzemről a nem használt helyiségben. Ezenkívül megakadályozza a helyiség erős lehűlését.
- Heti időzítő:A heti ütemező minden napra akár négy független kapcsolási pont programozását is lehetővé teszi. Az eszköz rugalmasan kapcsolható be és ki. Ezen kívül minden kapcsolási ponthoz előírt hőmérséklet is megadható. A berendezés ezáltal üzemszerűen és energiatakarékosan vezérelhető.
- Csatlakoztatható vezetékes távvezérlő: A berendezés MAC-397IF-E vagy MAC-333IF-E csatlakozón keresztül opcionálisan PAC-YT52CRA vagy PAR-32MAA Deluxe távvezérlővel is ellátható.
Adatok
Ajánlott szobaméret
0-30
Hűtőteljesítmény
0 - 2,6 kW
WI-FI
Wifi előkészítéssel
Beltéri egység színe
Fehér
Szűrő
Prémium
kivitel
Oldalfali
Energia osztály
A
Gyártó
Mitsubishi
Garanciaidő év
3+2
Információ
Kedvezményekért regisztráljon!
SCOP
4.4
SEER
7.6
Cikkszám
MSZMUZEF25VGKW