Syen Multi Bora Plusz SMOH09BO-E32DA4A2/I oldalfali beltéri klíma 2,5kW

-10%
Syen Multi Bora Plusz SMOH09BO-E32DA4A2/I oldalfali beltéri  klíma 2,5kW
Nettó 73 500 Ft+áfa

Bruttó 93 345 Ft

 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Nettó 65 900 Ft+áfa

Bruttó 83 693 Ft

Kezdete: 2023.06.30   A készlet erejéig!

Syen Multi Bora Plusz SMOH09BO-E32DA4A/I oldalfali beltéri klíma 2,5kW

- többszörös szűrőrendszer
- intelligens leolvasztás
- 8-C°-os temperálás
- WIFI vezérlés
- LED kijelző
- energia megtakarítás
- I-FEEL funkció
- kellemes éjszakai mód
- WIFI

Részletek

- Többszörös szűrőrendszer: A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.
- Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.
- Kellemes éjszakai mód: Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.
- 8 °C-os temperálás: Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.
- Wi-Fi vezérlés: Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bár-mely pontjáról.
- LED kijelző: A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.
- Energia megtakarítás: Légkondicionáló vásárlásakor ugye Ön is hosszú távra tervez? A Syen City készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.
- I - Feel funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

Adatok
Beltéri egység színe
Fehér
Szállítási idő
1-3 nap
Gyártó
Syen city
Garanciaidő év
10
Információ
Kedvezményekért regisztráljon!
SCOP
5,1
SEER
6,1
Gyártó
Syen city
Cofidis azonosító
102
Árukereső.hu Szállítási Költség
ingyenes
Cikkszám
SMOH09BO-E32DA4A2_I