Toshiba RAS-B10PKVSG-E/RAS-10PAVSG-E Suzumi Plus Inverteres Split klíma 2,5kW

Toshiba RAS-13PKVSG-E / RAS-13PAVSG-E Suzumi Plus Inverteres Split klíma
Nettó 274 428 Ft+áfa

Bruttó 348 524 Ft

Toshiba RAS-B10PKVSG-E/RAS-10PAVSG-E Suzumi Plus Inverteres Split klíma 2,5kW

 

- Auto diagnose

- Automata üzemmód

- Automatikus újraindulás

- Comfort Sleep

- Ecologic üzemmód

- Hi-Power funkció

- IAQ szűrő

- Öntisztító funkció

- Porszűrő

- Preset üzemmód

- Quiet Mode

- Vezeték nélküli távszabályzó

Részletek
- Quiet Mode: A QUIET (halk) üzemmód aktiválásával a ventilátor fordulatszámát gombnyomásra nagyon alacsony szintre állíthatja be. Ezáltal a Daiseikai és a Suzumi Plus szériákbeltéri egységeinek zajszintje további 3 dB(A)-lel csökkenthető.
- Öntisztító funkció: Annak érdekében, hogy egy klímaberendezés tiszta levegőt tudjon kifújni, magának a készüléknek is tisztának kell lennie. Ezért a Toshiba kifejlesztett egy öntisztító funkciót, amely csökkenti a készülék belsejében a nedvességet és ezáltal megakadályozza az esetleges penészképződést. A készülék kikapcsolása után a beltéri egység ventilátora tovább működik és felszárítja a nedvességet az egész hőcserélőn. Ezután a ventilátor automatikusan kikapcsol.
- Hi-Power funkció: A "Hi-Power" funkció különösen gyors lehűtést eredményez. Ebben az üzemmódban a készülék a legnagyobb hideg levegő átszállítással dolgozik (akár 650 m³/h). A magas teljesítmény ellenére a zajszint alacsony marad, nem zavarja a kényelmet.
- Comfort Sleep: Éjszakánként a hőmérséklet általában alacsonyabb a nappali hőmérsékletnél. A nappalival azonos szintű hűtés esetleg már zavaró lehet éjszaka. A "Comfort Sleep" üzemmód aktiválásával hűtő üzemmódban a készülék megengedi, hogy a szoba hőmérséklete 2-3 órán keresztül óránként 1°C-kal emelkedjen. Ez optimális kényelmet biztosít alvás közben.
- Porszűrő: A Toshiba klímaberendezések szériatartozéka egy nagy, mosható műanyag szűrő, amely teljesen lefedi a hőcserélőt. Így a levegőből már belépéskor kiszűrésre kerülnek a durva szennyeződések és porszemcsék. A megfelelő hatás fenntartása érdekében a szűrőket rendszeresen szappanos vízben meg kell mosni.
- IAQ szűrő: Az intelligens IAQ szűrőrendszerek mögött az az elképzelés áll, hogy a levegőt a környezetből származó anyagok segítségével hatásosan megtisztítsuk. Ily módon a szennyeződések kíméletesen eltávolíthatók a levegőből, a szoba levegője egészséges és tiszta marad. Ezen felül a dezodoráló hatás felfrissíti a levegőt és magakadályozza a penészképződést.
- Automata üzemmód: Automatikus választás hűtő, fűtő, vagy ventilátor üzemmód között a belső hőmérséklet függvényében.
- Ecologic üzemmód: A szobahőmérséklet, a ventilátor fordulatszám és az üzemmód automatikus szabályozása az energiatakarékos üzemelés érdekében.
- Automatikus újraindulás: Automatikus újraindulás áramszünet esetén az áramkimaradás előtti beállításokkal.
- Preset üzemmód: Az előnyben részesített, korábban beprogramozott beállítások aktiválása.
Adatok
Ajánlott szobaméret
20-40
Hűtőteljesítmény
0 - 2,6 kW
WI-FI
Wifi előkészítéssel
Beltéri egység színe
Fehér
Szűrő
Van
kivitel
Oldalfali
Energia osztály
A++
Gyártó
Toshiba
Garanciaidő év
3
Információ
A szállítási idő 1-3 nap
SCOP
4
SEER
6,5
Cikkszám
RAS-B10PKVSG-E_RAS-10PAVSG-E