Toshiba Super Daiseikai 9 RAS-16PKVPG-E RAS-16PAVPG-E Inverteres Oldalfali monosplit klíma 4,5 kW

-29%
Toshiba  Super Daiseikai 9 RAS-16PKVPG-E RAS-16PAVPG-E  Inverteres Oldalfali monosplit klíma 4,5 kW
Toshiba  Super Daiseikai 9 RAS-16PKVPG-E RAS-16PAVPG-E  Inverteres Oldalfali monosplit klíma 4,5 kW
Toshiba  Super Daiseikai 9 RAS-16PKVPG-E RAS-16PAVPG-E  Inverteres Oldalfali monosplit klíma 4,5 kW
Toshiba  Super Daiseikai 9 RAS-16PKVPG-E RAS-16PAVPG-E  Inverteres Oldalfali monosplit klíma 4,5 kW
Nettó 964 080 Ft+áfa

Bruttó 1 224 382 Ft

 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Nettó 688 898 Ft+áfa

Bruttó 874 900 Ft

Kezdete: 2024.03.01   A készlet erejéig!

Toshiba Super Daiseikai 9 RAS-16PKVPG-E RAS-16PAVPG-E Inverteres Oldalfali monosplit klíma 4,5 kW


- 8°C temperálás
- Auto diagnose
- Automata üzemmód
- Automatikus újraindulás
- Comfort Sleep
- Ecologic üzemmód
- Forgódugattyús kompresszor
- Heti időkapcsoló
- Hi-Power funkció
- Hybrid inverter vezérlés (PAM/PWM)
- One-Touch üzemmód
- Öntisztító funkció
- Plasma szűrő
- Porszűrő
- Power selection
- Preset üzemmód
- Quiet Mode
- Super ionizátor
- Vezeték nélküli távszabályzó

Részletek

- Quiet Mode: A QUIET (halk) üzemmód aktiválásával a ventilátor fordulatszámát gombnyomásra nagyon alacsony szintre állíthatja be. Ezáltal a Daiseikai és a Suzumi Plus szériákbeltéri egységeinek zajszintje további 3 dB(A)-lel csökkenthető.
- Öntisztító funkció: Annak érdekében, hogy egy klímaberendezés tiszta levegőt tudjon kifújni, magának a készüléknek is tisztának kell lennie. Ezért a Toshiba kifejlesztett egy öntisztító funkciót, amely csökkenti a készülék belsejében a nedvességet és ezáltal megakadályozza az esetleges penészképződést. A készülék kikapcsolása után a beltéri egység ventilátora tovább működik és felszárítja a nedvességet az egész hőcserélőn. Ezután a ventilátor automatikusan kikapcsol.
- Hi-Power funkció: A "Hi-Power" funkció különösen gyors lehűtést eredményez. Ebben az üzemmódban a készülék a legnagyobb hideg levegő átszállítással dolgozik (akár 650 m³/h). A magas teljesítmény ellenére a zajszint alacsony marad, nem zavarja a kényelmet.
- Comfort Sleep: Éjszakánként a hőmérséklet általában alacsonyabb a nappali hőmérsékletnél. A nappalival azonos szintű hűtés esetleg már zavaró lehet éjszaka. A "Comfort Sleep" üzemmód aktiválásával hűtő üzemmódban a készülék megengedi, hogy a szoba hőmérséklete 2-3 órán keresztül óránként 1°C-kal emelkedjen. Ez optimális kényelmet biztosít alvás közben.
- Porszűrő: A Toshiba klímaberendezések szériatartozéka egy nagy, mosható műanyag szűrő, amely teljesen lefedi a hőcserélőt. Így a levegőből már belépéskor kiszűrésre kerülnek a durva szennyeződések és porszemcsék. A megfelelő hatás fenntartása érdekében a szűrőket rendszeresen szappanos vízben meg kell mosni.
- Plasma szűrő: A Toshiba Plasma szűrő egy 2 fokozatban működő elektromos légtisztító. Garantálja a kisebb részecskék kiszűrését és olyan hatékonyságot ér el, ami hagyományos szűrőrendszerekkel nem lehetséges. Elektrosztatikus cellái képesek a káros anyagok 99%-át eltávolítani. Az elektrosztatikus leválasztás a légtisztítás során három lépésből áll: 1. Első lépésben a por részecskék elektromosan feltöltődnek. 2. Az elektromosan feltöltött részecskék fennakadnak a gyűjtőn. 3. Szappanos vizes rendszeres mosással a megtapadt porszemcsék eltávolíthatók a kollektorról.
- Super ionizátor: Teljesen új a programban a Toshiba által kifejlesztett Super ionizátor, amely a plasma szűrő kiegészítéseképp aktívan hat a szennyeződések ellen. A rendkívül kicsi ionok - amelyek mérete éppen eléri egy nano ezred részét - körbefogják a nem kívánt részecskéket ily módon hatástalanítva azokat. Ezen felül a Super ionok pozitívan hatnak a felhám hidratáltságára és rugalmasságára.
- Hybrid inverter vezérlés (PAM/PWM): Amennyiben a valós és a kívánt hőmérséklet közötti különbség nagy, az inverter PAM üzemmódba kapcsol. Ez magas teljesítményt eredményez és így gyorsan elérjük a kívánt hőmérsékletet. Amennyiben a valós és a kívánt hőmérséklet közötti különbség kicsi, az inverter PWM üzemmódba vált. Ebben az üzemmódban a legalacsonyabb az áramfelvétel, így a hatékonyság ilyenkor a legmagasabb. Számos klímaberendezés legalább az egyik vezérlést hasznosítja. Csak a Toshiba egyenáramú hybrid inverter készüléke integrálja mindkét technológiát, amivel kiváló eredményeket ér el.
- Forgódugattyús kompresszor: A két ellentétesen forgó dugattyú garantálja a nagy mechanikus stabilitást és alacsony rázkódást. Ez jelentősen megnöveli az élettartamot hozzájárul a kiemelkedő hatásfok értékekhez. A Toshiba kettős forgódugattyús kompresszorokkal együtt alkalmazva az inverter technológia még több előnnyel jár. A kompresszorok fordulatszáma kiválóan szabályozható a teljesítmény 20-100%-ában. Ezt csak a Toshiba nyújtja!
- Automata üzemmód: Automatikus választás hűtő, fűtő, vagy ventilátor üzemmód között a belső hőmérséklet függvényében.
- Ecologic üzemmód: A szobahőmérséklet, a ventilátor fordulatszám és az üzemmód automatikus szabályozása az energiatakarékos üzemelés érdekében.
- Heti időkapcsoló: Integrált heti időkapcsoló napi 4 szabadon programozható beállítással, illetve heti 7 különböző programmal (be/kikapcsolás, hőmérséklet, üzemmód valamint ventilátor fordulatszám).
- Automatikus újraindulás: Automatikus újraindulás áramszünet esetén az áramkimaradás előtti beállításokkal.
- 8°C temperálás: Fagyvédelem, amely állandó temperálást biztosít 8 °C-on.
- Preset üzemmód: Az előnyben részesített, korábban beprogramozott beállítások aktiválása.
- One-Touch üzemmód: Teljesen automatikus üzemelés, amely az ügyféligényekhez igazodva került előprogramozásra.

Adatok
Ajánlott szobaméret
35-60 m²
Hűtőteljesítmény
3- 4,9 kW
WI-FI
Wifi előkészítéssel
Beltéri egység színe
Fehér
Szűrő
Alap szűrő
kivitel
Oldalfali
Energia osztály
A+++
Gyártó
Toshiba
Garanciaidő év
10
Információ
A szállítási idő 1-3 nap
SCOP
9,1
SEER
5,2
Gyártó
Toshiba
Cofidis azonosító
102
Fűtés
-15 °C-ig
Árukereső.hu Szállítási Költség
ingyenes
Cikkszám
RAS-16PKVPG-E_RAS-16PAVPG-E