Rcool Prime 18 Oldalfali monosplit klíma 5 kW

Rcool Prime 18 Oldalfali monosplit klíma 5 kW
Nettó 228 268 Ft+áfa

Bruttó 289 900 Ft

 • Automatikus újraindítás áramszünet esetén
 • Öndiagnosztika Időzítő funlció
 • iFeel (follow me) funkció
 • Öntisztító funkció
 • Anti-Fugus funkció
 • Mosható porfilter
 • PM 2.5 filter
 • Silver ion (ezüst ion) filter
 • Porszűrő szennyezettségére figyelmeztető funkció
 • Golden Fin-aranyozott bevonat a hőcserélőn
 • Éjszakai üzemmód Páramentesítő üzemmód
 • Turbo hűtés üzemmód
 • 4 irányú automatikus légterelés és ventilátor üzemmód(4D AirFlow)
 • Extra csendes üzemmód (Silence)
 • Intelligens előfűtés
 • Energiatakarékos üzemmód (ECO)
 • Rejtett előlapi LED kijező
 • Intelliens leolvasztás
 • Fűtés -25 °C külső hőmérsékletig
 • Automatikus táklcafűtés fűtési üzemmódban
 • Integrált Wi-Fi vezérlés
 • R32 környezetbarát hűtőközeg
Részletek

3+2 év kiterjesztett garancia: A jótállási jegyben előírt karbantartás mellett a készülékre 3 év, míg a kompresszorra további 2 év garanciát vállalunk.

Automatikus tálcafűtés a kültéri egységben: Evvel a felszereltséggel Ön felkészülve várhatja a telet is! A készülék kültéri egységében található fűtőszál téli körülmények között is biztosítja a megfelelő hatékony működést, mivel üzemeltetés közben megakadályozza a pára visszafagyását a kondenzvíz tálcában. Ezáltal akár -25 °C-os külső hőmérséklet esetén is gazdaságosan használhatja készülékét kiegészítő fűtésre.

Fűtés -25 °C külső hőmérsékletig: Az Rcool Prime2 modellünk, fűtés üzemmódban alkalmas a gazdaságos üzemelésre, akár -25 °C külső hőmérsékletig is.

Kedvezményes áramdíj (H-tarifa) igénybevételére alkalmas

Integrált Wi-Fi vezérlés: A beépített Wi-Fi modul lehetővé teszi, hogy internetkapcsolattal rendelkező okostelefonjával, tabletjével vezérelje és távolról is elérhesse a készüléket.

Pacific Ocean 3D strukturált előlap: A beltéri egység előlapja anyagában mintás, esztétikusan visszafogott hullámvonalas grafikával van díszítve, mely ezáltal diszkréten teszi egyedivé és különlegesen elegánssá a berendezést megjelenését.

Éjszakai üzemmód: A készülék hűtéskor megemeli, illetve fűtéskor csökkenti a hőmérsékletet a megfelelő komfort érzetért és pihentető alvásért.

4 irányú automata légbefúvás (4D AirFlow): A készülék a légterelő lamellák horizontális és vertikális, motoros mozgatásával egyenletes légelosztást és légáramot nyújt, hogy a helyiség minden sarkában az ön által kívánt hőmérséklet legyen. Mindezt kényelmesen, távszabályzó segítségével tudja beállítani.

Turbo hűtés üzemmód: Maximális teljesítmény egy gombnyomásra. Nagyobb légáram - gyorsabb hűtés! Hűtse le a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt!

Öndiagnosztika: A készülék a bekapcsoláskor ellenőrzi a működéshez szükséges funkciókat. Probléma esetén a LED kijelzőn megjelenik egy hibakód, amely megkönnyíti a hibakeresést és a karbantartást.

Átvilágító előlapi LED-es kijelzés: Az előlapon átvilágító hőmérséklet kijelző diszkréten mutatja a beállított értéket, amely igény szerint ki- és bekapcsolható. A LED-es megvilágítás rejtve, az előlap mögött található.

Páramentesítés: Csökkenti a páratartalmat és javítja a közérzetet! Mindezt a hőmérséklet jelentős változtatása nélkül. A levegő páramentesítésével csökkenthető a penész kialakulása is!

Extra csendes üzemmód (Silence): A mindössze 19 dBA hangnyomás mellett zavartalanul kikapcsolódhat és pihenhet.

24 órás időzítő: Ki- és bekapcsolás az ön igényeinek megfelelően a nap 24 órájában bármikor.

iFeel / follow me: A készülék a hőmérsékletet a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő alapján érzékeli. Helyezze a távirányítót oda, ahol ön tartózkodik, így a készülék az ön igényének megfelelően hűti, vagy fűti a helyiséget.

Intelligens előfűtés: A fűtés bekapcsolásakor a beltéri egység csak azután indul el, miután felmelegítette a hőcserélőt. Így a készülék a beállított hőmérsékletnek megfelelő levegőt fúj, és ezzel megakadályozza a kellemetlen komfortérzetet.

Automatikus újraindítás áramszünet esetén: A készülék áramkimaradás után a korábbi beállításoknak megfelelően indul újra.

Finom indítás és alacsony feszültségű indítás: A finom indítás során a készülék fokozatosan éri el a szükséges teljesítményt, így nem terheli le hirtelen az elektromos hálózatot.

Energiatakarékos üzemmód (ECO): A készülék ECO üzemmódban, gazdaságos működésre kapcsol (alacsonyabb motorfordulat), így kevesebb energiát használ fel.

Intelligens leolvasztás: A készülék optimalizálja a leolvasztási ciklusokat, így maximalizálja a fűtési teljesítményt. Vagyis csak akkor kezdi el a ciklust, amikor ténylegesen szükséges.

Mosható por filter​: A készülékben található porszűrők tisztábbá teszik a levegőt a mindennapi használat közben.

Active carbon filter: Az aktív szénszűrő pórusai megkötik a levegőben található molekulákat (pl. cigarettafüst), így megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását.

Silver Ion filter: Az ezüst ion szűrő nagy hatékonysággal szűri ki a keringő levegőből a baktériumokat, mikrobiológiai organizmusokat, úgy mint gombák, spórák, vírusok valamint allergének.

Golden fin: Az elpárologtató lamellái aranyozott bevonattal vannak ellátva, melyek lassítják a baktériumok, gombák megtelepedését.

Filter Dirty Alarm: Porszűrő szennyezettségére figyelmeztető funkció - A készülék 360 üzemóra után figyelmeztet a porszűrő tisztítására.

Öntisztító funkció: A készülék a helyiség levegőjében lévő pára (kondenzáció) segítségével „átmossa”, majd leszárítja a beltéri egység hőcserélőjét, ezzel megakadályozza a baktériumok elterjedését és a kellemetlen szagok kialakulását.

Anti-Fungus funkció*: A készülék, a kikapcsolást követően néhány perc alatt automatikusan leszárítja a beltéri egység hőcserélőjét, ezáltal csökkentve a nem kívánt gombásodás kialakulásának esélyét.* (Csak hűtés és párátlanító üzemmódban.)Adatok
Ajánlott szobaméret
35-60
Hűtőteljesítmény
5,0 - 6,4 kW
WI-FI
Gyári wifi vezérléssel
Beltéri egység színe
Fehér
Szűrő
Van
kivitel
Oldalfali
Energia osztály
A++
Gyártó
Rcool
Garanciaidő év
3+2
Információ
A szállítási idő 1-3 nap
SCOP
4.07
SEER
6.55
Cikkszám
Rcool03_